رعایت کیفیت غذاها با توجه به نوع فعالیت

رعایت کیفیت غذاها با توجه به نوع فعالیت
Rate this post

رعایت کیفیت غذاها با توجه به نوع فعالیت

کسانی که بیشتر کارهای فکری انجام می‌دهند و فعالیت بدنی کمتری دارند، باید بیشتر از غذاهای لطیف استفاده کنند. بعضی از غذاهای لطیف عبارتند از:

گوشت گوسفند و بز، ماهی، مرغ، سوپ ساده سبزیجات، کاهو، سیب، انار، عسل، آش برنج

در حالی که کسانی که فعالیت‌های فیزیکی بیشتری دارند؛ مانند کارگران و ورزشکاران برای پیشگیری از ضعف جسمی باید ازغذاهای غلیظ مانند آش رشته، گوشت گاو و… استفاده کنند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.