رعایت کیفیت غذاها با توجه به نوع فعالیت

رعایت کیفیت غذاها با توجه به نوع فعالیت
کسانی که بیشتر کارهای فکری انجام میدهند و فعالیت بدنی کمتری دارند، باید بیشتر از غذاهای لطیف استفاده کنند. بعضی از غذاهای لطیف عبارتند از:
گوشت گوسفند و بز، ماهی، مرغ، سوپ ساده سبزیجات، کاهو، سیب، انار، عسل، آش برنج
در حالی که کسانی که فعالیتهای فیزیکی بیشتری دارند؛ مانند کارگران و ورزشکاران برای پیشگیری از ضعف جسمی باید ازغذاهای غلیظ مانند آش رشته، گوشت گاو و… استفاده کنند.